GoldenPlus Dökülme Karşıtı ve Saç Yoğunlaştırıcı Bakım Serumu 50ml 3’lü Set Saç Diplerini besleyerek saç köklerini onarmaya yardımcı olur. Saça Hacim ve Yavaş uzayan saçlar için içerisindeki bileşenler sayesinde uzama yapısını güçlendirmeye yardımcı olur. Kullanımı: Temiz saça uygulanır. Dermaroller yardımı ile saç diplerindeki gözenekleri açınız. 1-2 Damla (Saç Yoğunluğuna göre ) Saç Diplerine damlatınız. Ardından parmak uçlarınız ile tüm saç diplerine yedirecek şekilde masaj yaparak yediriniz. Durulanmaz. Sabah – Akşam günde 2 defa uygulama tavsiye edilir.
GoldenPlus Dökülme Karşıtı Ve Saç Yoğunlaştırıcı Bakım Serumu 50ml 3’lü Set
259.90₺
GoldenPlus Dökülme Karşıtı ve Saç Yoğunlaştırıcı Bakım Serumu 50ml 3’lü Set Saç Diplerini besleyerek saç köklerini onarmaya yardımcı olur. Saça Hacim ve Yavaş uzayan saçlar için içerisindeki bileşenler sayesinde uzama yapısını güçlendirmeye yardımcı olur.
Stokta yok
“GoldenPlus Dökülme Karşıtı Ve Saç Yoğunlaştırıcı Bakım Serumu 50ml 3’lü Set” için yorum yapan ilk kişi siz olun Yanıtı iptal et
Değerlendirme yazabilmek için soturum açmalısınız
İlgili ürünler
Saç Bakım Ürünleri-Beylikdüzü
Motto Plus Multivitamin Collagen – Protein Acil Kurtarma Saç Bakım Kürü 4x10ml
189.90₺
Saç Bakım Serumları-Beylikdüzü
GoldenPlus Dökülme Karşıtı Ve Saç Yoğunlaştırıcı Bakım Serumu 50ml
129.90₺
Saç Bakım Şampuanları-Beylikdüzü
Motto Plus Professional Tuzsuz ve Yağ Dengeleyici Şampuan 400 ml
189.90₺
Saç Bakım Şampuanları-Beylikdüzü
169.90₺



Değerlendirmeler
Henüz değerlendirme yapılmadı.